Blijf lekker warm in de winter

De temperaturen zijn gezakt en nog even en dan begint de echte winter. Als het buiten kouder wordt is het des te belangrijker om zelf lekker warm te blijven. Belangrijk bij het jezelf warm houden is dat je buiten niet teveel van je lichaamstemperatuur verliest. Een kledingstuk dat je hier bij kan helpen is een goede winterjas. Deze hoeft niet per se heel dik te zijn als hij maar goed je warmte vasthoudt. De luchtlagen in je jas houden je lichaamswarmte vast waardoor je deze minder snel verliest en je dus warm blijft. Naast dat je lekker warm blijft wil je misschien ook dat je er modieus uitziet. De volgende trends zien we terug bij de winterjassen.

De winter hoeft helemaal niet saai te zijn. Zeker niet als het aan de winterjas ligt. Hoewel de kleuren redelijk donker zijn, denk hierbij aan bordeaux, zwart en grijs, zien we ook een aantal vrolijkere kleuren terug zoals mosterdgeel. Kijk maar eens rond in de etalages en je ziet dat er meerdere vrolijke kleuren in de winterkleding terugkomen. Naast vrolijke kleuren zijn er ook allerlei prints en dessins terug te vinden bij de winterjassen. Ruitjes, stippen en franjes. Of misschien wil je wel een winterjas met een stoere dierenprint erop. Het kan allemaal deze winter.

Om de jas nog hipper te maken zien we als accessoire de riem veel terugkomen. Winterjassen met een riem zijn helemaal in. Zo kun je mooi je taille accenturen en het zit lekker dicht om je heen. Het is ook een extra gelegenheid om je persoonlijkheid mee te benadrukken. Net als een sieraad laat het zien wat jij mooi vindt. Geen saaie jas meer, maar een mooie getailleerde winterjas met uitstraling. Een jas helemaal aangepast aan jouw karakter.

modellen tonen hippe jassen

Je kunt je dus helemaal laten gaan bij je keuze voor een winterjas. Mocht je je jas meerdere jaren achter elkaar willen gebruiken kun je altijd terugvallen op een wat minder uitbundige jas. Ook dat is helemaal prima. Deze kan je eventueel met een sjaal en een muts helemaal opleuken in de modekleuren van dat moment. Een winterjas is een absolute must voor de winter. Gelukkig is er tegenwoordig veel keuze op dit gebied en kan je helemaal hip de winter door. En daarnaast blijf je ook nog een lekker warm. Wie wil dat nou niet? Laat die winter maar komen.